هاجم النائب محمد فؤاد، عضو مجلس النواب، الأحداث التي تدور في الوقت الحالي من الجولة الثانية لانتخابات مجلس النواب، والتي بدأت في الساعات الاولي من صباح اليوم السبت.
وقال النائب محمد فؤاد خلال تدوينة له عبر مواقع التواصل الإجتماعي” السؤال الحقيقي الأن، هل الإرادة مُنعقدة للعب في نتيجة المرحلة التانية من البرلمان بنفس الشكل الفج و لا اتكسفنا من الي حصل في المرحلة الأولى؟ أنا رأيي إننا عدينا مرحلة الكسوف و هنكمل عادي على اساس ان فيه تزوير في امريكا و ماحدش احسن من حد كلها بكرة بالليل و هنشوف”.
وتابع فؤاد، “هو الكتالوج اتغير فجاءة لما تم مصادرة صوت المواطن بيحصل بلاوي كتير بس ان نتيجة تتغير ده اول مرة اشوفها من ٢٠٠٥ و اشبه بـ٨٧ كمان. ده تغيير كبير و مُستجد ماكنش موجود قبل كدة المُرشحين و لا الي واقفين قدام اللجان”.












